Notice: Undefined index: oldal in /home/cegadoeu/domains/ingyengyerekjatekok.info/public_html/index.php on line 35 Notice: Undefined index: kat in /home/cegadoeu/domains/ingyengyerekjatekok.info/public_html/index.php on line 37 Notice: Undefined index: kap in /home/cegadoeu/domains/ingyengyerekjatekok.info/public_html/index.php on line 38 Notice: Undefined index: kids-coloring-beautiful-angel in /home/cegadoeu/domains/ingyengyerekjatekok.info/public_html/index.php on line 42 gyerek játékok

Üdv!

Tisztelt látogató! Üdvözlünk az ingyenes Gyerek játékok - internetes oldalon. Oldalunkon megtalálható a Gyerek játékok - összes kategóriájának legminőségibb játékai. Az összes játékunk online és ingyen kipróbálható. Jó játékot weboldalunkon!
A játék tölt, kérlek várj (bezár) Game is loading


AngyalkaJáték leírás:


Ha te is szereted az angyalokat, biztosan elképzelted már, hogy hogy néz ki. Ebben e gyerek játékban egy gyönyörû angyalt színezhetsz ki, úgy, ahogy te mindig is elképzelted õket. A játék palettáján ötvennégy szín közül választhatsz ehhez, majd ha készen vagy a képpel ki is nyomtathatod. Oszd meg mindenkivel tehetségedet, és vegyél rá másokat is, hogy kifessék a saját angyalkájukat!